【メニュー開発シェフ】
酒井 研野(菊乃井本店) 日本料理 GOLD EGG 2016 ‐ファイナリスト‐
野﨑 翠(Mon atelier) イタリア料理 SILVER EGG 2018
◆メインディッシュ
~酒井 研野~
冬に美味しい野菜と鶏肉のべっこう煮
Bekko (tortoise shell) colored simmered chicken casserole with seasonal winter vegetables.
~野﨑 翠~
サーモンの柚子香る豆乳クリーム煮込み 十五穀米添え
Salmon braised in a creamy, Yuzu-accented soy milk sauce with cereals rice.
◆サイドディッシュ
~酒井 研野~
漬物を入れた和ポテトサラダ
Japanese style potato salad with“ Tsukemono” pickles.
~野﨑 翠~
鱈とグレープフルーツのカルピオーネ
Marinated cod and grapefruit carpione.
◆デザート
~野﨑 翠~
ラズベリーとクリームチーズのムース 米粉のタルト
Raspberry and cream cheese mousse, served with rice flour tarte.