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【JAL×CLUB RED】RED U-35~若き料理人たちによる機内食~ 2018 冬メニュー(2018年12月~2019年2月)

告知 2018.12.03

【メニュー開発シェフ】
酒井 研野(菊乃井本店) 日本料理 GOLD EGG 2016 ‐ファイナリスト‐
野﨑 翠(Mon atelier) イタリア料理 SILVER EGG 2018

◆メインディッシュ

~酒井 研野~
冬に美味しい野菜と鶏肉のべっこう煮
Bekko (tortoise shell) colored simmered chicken casserole with seasonal winter vegetables.


~野﨑 翠~
サーモンの柚子香る豆乳クリーム煮込み 十五穀米添え
Salmon braised in a creamy, Yuzu-accented soy milk sauce with cereals rice.

◆サイドディッシュ

~酒井 研野~
漬物を入れた和ポテトサラダ
Japanese style potato salad with“ Tsukemono” pickles.


~野﨑 翠~
鱈とグレープフルーツのカルピオーネ
Marinated cod and grapefruit carpione.

◆デザート

~野﨑 翠~
ラズベリーとクリームチーズのムース 米粉のタルト
Raspberry and cream cheese mousse, served with rice flour tarte.

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